50 Yaşından Sonra Kullanması Yasak Sözler

Bu sözleri artık hayatınızdan çıkarın. Size söyleyenlerin cevabını da verin. Bakın o 3 söz neler?

"Kim yasaklamış?" dediğinizi duyar gibiyim. "Yaşama sanatı" ve "yaşam sevinci"  isimli iki kavram tarafından bu aşağıdaki sözcüklerin kullanılması yasaklandı... :)

Çünkü bu iki arkadaş, bu sözcüklerin çok kullanıldığı yerlerde hayat bulamıyorlarmış; yok oluyorlarmış...

Şaka bir yana gerçekten yaşam sevincimizi korumak istiyorsak, zaten sonlu olan şu hayatı doğru dürüst yaşamamayı: tadını almamayı amaç edinmiyorsak; lütfen bu sözleri dilimizden çıkaralım. Hemen; derhal!

Bu yaştan sonra mı?

Pardon ama insan hangi yaştan sonra kendi isteğiyle nefes almayı ve su içmeyi bırakıyor kendi isteğiyle? İsteğinizin ve enerjinizin olduğu; imkânlarınızın el verdiği her konuda canınızın istediğini yapabilirsiniz; yapmalısınız. Evet, o rengârenk elbiseyi hemen alın!

Bu saatten sonra çoluk çocuk ne der?

Hah hayt... :) :)

 Hemen onların ergen çağlarını hatırlayın. İstemediğiniz ne kadar şeyi yaptıklarını ve bu günkü hayatlarını nasıl etkilediğini bir tarafa yazın. Size bir şey diyenin suratına yapıştırın. Yarın gidip o koroya kaydınızı yaptırıyorsunuz!

Benden geçti 

Ne geçti efendim? Size buz pateni elemelerine katılın demiyoruz. Bütün yapacağınız düzenli yürüyüşe, yogaya ya da pilatese başlamak... Hadi en fazla bir tango kursu vb...


Motivasyon konulu bu yazılarımı da tıklamadan geçmeyin

50 Yaşından Sonra Bırakmanız Gereken 10 Şey

Hayatı Sevmeyi Kolaylaştıran 5 Dakikalık 5 Pratik

Motivasyonunuzu Yükseltecek 30 Değerli Söz

Hayatı Daha Keyifli Yaşamanın 6 Altın Kuralı