54 Yaşındaki Jennifer Aniston’dan 6 Adet Gençlik ve Güzellik Sırrı


Yüzünün ifadesi hiç değişmeden, çizgileriyle barışık, kaşı gözü saçlarına yaklaşmadan öyle güzel yaş alıyor ki Jenifer Aniston… Bir zamanlar dünyalar yakışıklısı Brad Pitt’in de gönlünü çalan sevgili Jeny’miz, çıtı pıtı minyon güzelliğine, yüzündeki olgunluk çizgilerini eklemekten ileri gitmedi yaşlanmak adına. Peki nasıl olmuş böyle? İşte 1969 doğumlu Jennifer Aniston’un güzellik ve gençlik alışkanlıkları.

Basit güzellikten yana 

Jen, sabah bakımında cildini temizleyici ile yıkıyor ve nemlendirici uyguluyor. "Özellikle sabahları her şeyin daha basit ve kolay olmasından yanayım" diyen oyuncu, detaylı bakım işini yatmadan önce yapıyor.

Protein bazlı kahvaltı 

Oyuncu, kahvaltıda protein ağırlıklı beslenmeyi tercih ediyor. Genelde muz, yaban mersini, dondurulmuş kiraz, sebzeler ve biraz da kakao ile yaptığı smoothie ile kahvaltı yapıyor. Shake yapmadığı günlerde ise avokado tost ve yumurta ya da muz ve badem sütlü yulaf ezmesi tüketiyor.

Jennifer neredeyse her gün spor yapıyor 

Jennifer Aniston'ın yaşlanma belirtilerine karşı en güçlü silahı sıkı egzersiz rutini. Çoğu zaman haftanın 7 günü antrenman yapan Jen, egzersiz planlamasını da aylık ya da yıllık olarak yapıyor. Böylece tüm işlerini spor rutinine göre ayarlayabiliyor.

Sporu genelde kahvaltıdan sonra yapan Jennifer Aniston, bir hoca ile çalışıyor. Tek bir egzersize bağlı kalmaktan hoşlanmıyor, yoga, güç antrenmanları, bisiklet, boks, ip atlama gibi farklı antrenmanlarla vücudunu şaşırtıyor.

Çok erken kalkıyor 

"Çalıştığım günlerde genellikle 4:30-5:00 arasında uyanıyorum, eğer çalışmıyorsam 8:00-9:00 arasında. Gece insanıyım ama erken kalkanlardanım. Uyandığımda sabah ilk olarak bir bardak limon dilimli sıcak su içiyorum" diyor.

Makyajı pek sevmiyor 

"Az makyaj her zaman daha iyidir. Gençlik dönemlerimin başında çok makyajla daha iyi göründüğümü düşünüyordum. Daha sonra doğal güzelliğim ile barıştım ve şimdilerde az makyajla daha iyi hissediyorum" diyen oyuncu, günlük hayatında ise sadece renkli nemlendirici kullanıyor.

Güneş kremi vazgeçilmezi 

Beyaz tenli olan Jennifer Aniston, eskiden bronz görünmek için her şeyi yaparmış. O dönemler bu konuda pek bilgisi olmadığını itiraf ediyor ve ekliyor: "D vitamini depolamak için güneşe belli saatlerde çıkıyorum. Artık bronzluk kaygım yok çünkü bronz olmadan da cildi ışıltılı göstermenin saysız yolu var. Güneş koruyucu kullanmayı alışkanlık haline getirdim. Cildim için yaptığım en iyi şeylerden biri bu!"

Bob Kesim Saçlar İçin 40 Adet Harika Model