Görüntünüzden Yılları Silecek 10 Saç Modeli ve Püf Noktaları

Saç stiliniz sizi olduğunuzdan daha genç veya daha yaşlı görünmenizi sağlayacak uyumlu bir görüntü yaratmada çok önemli bir rol oynuyor. İşte size kanıt niteliğinde örnekler…
Saç kesimi seçenekleri

Saç kesimi stilleri söz konusu olduğunda, kendinizi gençleştirebilmenin en iyi yolu, katmanlı saç kesimleri, yüz ve boyun çerçeve katları, düzensiz katlar veya adım adım katlar yapmaktır.
Renk Seçimine dikkat!

Açık renkli saçlar gençleştirici bir etki yaratır - saç stilinin temel kurallarından biridir. Bununla birlikte, doğru ton ve gölgeyi seçmek için dikkatli olmalısınız. Saçınızı, doğal renginden en az iki veya üç ton daha hafif yapmanız önerilir. Ayrıca, gölgeyi gözlerinizin ve cildinizin rengine göre seçmeyi unutmayın.

Radikal görüntü değişikliklerini istemeyen kadınlar için, tavsiyemiz, seçilen birkaç tutam saçı aydınlatmaya çalışmaktır. Bu cildinize parlaklık kazandıracak ve genel görüntünüze dinamizm katacaktır.
Saçın Boyu

Kısa saç aktif bir yaşam tarzı ve gençlik ile ilişkilendirilir, bu nedenle yaşlandıkça saç kesimi de kısalır. Ancak, aşırılıklardan kaçınmaya dikkat edin - aşırı kısa saç stilleri, yüzünüzün ovalini vurgulama eğilimindedir ve kaçınılmaz olarak yaşla birlikte daha az yüz hatlarınızdaki değişim daha çok ortaya çıkar.. En iyi seçenek, çeneden orta boyun seviyesine kadar uzanan uzunluklara gitmektir.
Saçların hacmi

İnce ve kaygan görüntülü saç, bizi daha yaşlı görünür kılmaktadır, bu nedenle saç stilini hacimli hale getirmek en iyisidir. Bununla birlikte, altın ortayı daima korumalısınız: çok fazla hacim, görünüşünüze birkaç istenmeyen yıl ekleyebilir. Doğru hacim doğal ve göze çarpmayan görüntüdür. Katmanlı saç kesimleri ve kıvrımlı katlar kestirerek bunu gerçekleştirin. Ayrıca, saç spreyini uygulamanızı öneririz (ancak hafifçe kullanmayı unutmayın).
Perçem ve kahküller

Kahkül kesimi, alnındaki kırışıklıkları gizler ve gözlerini ortaya çıkartır. Bu nedenle bir anda görünümünüzü 10 yıl gençleştirebilir.
Saç Yivi

Keskin bir saç yivi ayırmak sert bir görüntü sağlar ve ve olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Farklı seçenekleri kullanmanızı öneririz. Saçınızı geri taramanız veya zikzak tarzında şekillendirmeniz hem görüntünüzü yumuşatır hem de hacim kazandıracaktır.
Gündelik stil

Katı bir at kuyruğu stili görüntünüze birkaç yıl ekleyecektir. Eğer atkuyruğu yapmakta ısrarli iseniz, gevşek bağlayın ve yanlardan birkaç tutam sacınızı salıverin.
Saçlarını doğal biçimde kullanmayı tercih edenler, asimetrik saç kesimlerini kullanarak, birkaç bukle ve kat kesimi ile, stillerine dinamizm katabilirler.
Akşam saç modelleri

Diğer saç modelleri gibi, bir akşam saç modeli daima doğal görünmelidir. Abartılı ve kaskatı taranmış modeller ile olduğunuzdan 10 yaş daha fazla görünebilirsiniz…
Ve son olarak, bazı ek tavsiyeler:
  • Saç şekillendirme ürünlerinin aşırı kullanımı, kaçınılmaz olarak daha yaşlı görünmenizi sağlar. Bu kural hem akşam hem de gündüz saçları için geçerlidir.
  • Saç şekillendirme aksesuarları kullanıyorsanız, kaliteli olduklarından emin olun. Garnitür plastik taraklarından, çocuk saç tokası ve kadife bantlarından kaçının.
  • Saçınızı kıvırırken büyük rulolar veya başka aksesuarlar kullanın - bu buklelerinizi çok küçük yapmaktan kaçınmanıza yardımcı olur. Küçük bukleler görünümünüze canlılık katabilir, ancak bu yalnızca 25-30 yaşın altındaysanız işe yarar.
  • Tüm bu şekillendirme teknikleri ancak sağlıklı, bakımlı saça uygulandığında gerçekten yararlı olabilir. Her zaman saçınıza mümkün olan en iyi çok seviyeli bakımı vermeye çalışın!
DAHA FAZLA SAÇ MODELİ İÇİN BU YAYINLARI DA TIKLAYIN!
60 Yaş Üstü İçi 30 Adet Saç Modeli
GENÇ Güz50k'ler İçin 27 Adet Shaggy Saç Modeli
Kısa Saç Sevmeyenlere 32 Adet Ortaboy Saç Modeli
Şişman Veya Geniş Yüzler İçin 33 Adet Saç ModeliDalgalı ve Kıvırcık Saçlara 22 Adet Yeni ModelHızla Beyazlayan Saçlar İçin 33 Adet Ombre ve Balyaj Modeli
Bob Model Saçlar İçin 30 Adet Renk Ve Kesim Örneği
Bu Yıl Öne Çıkan 30 Adet Saç Modeli
Tombul Yanak ve Geniş Yüzler İçin 32 Adet Kısa Kesim Modeli
Küçük Dokunuşlarla Yılları Geri Almanın 15 Foto ile Kanıtı
15 Fotoğraf İle Dönüşümün Gücü
Kıvırcık Saçlar İçin Yepyeni 32 Adet Kısa Kesim Modeli
Sadelik ve Zarafet Örneği 30 Adet Küt Saç Modeli
Kilolu Güz50k'ler İçin Sıfır Ense 40 Adet Saç Modeli
Azalmış ve İnce Saçlar İçin Kurtarıcı 30 Adet Saç Modeli
Bob Kesim Saçlar İçin 40 Adet Harika Model
Gri Saçlarda Sanat Eseri: 25 Adet Örgü ve Toplama Biçimi
60 Yaş ve Daha Üzeri İçin 30 Adet Kısa Saç Modeli