Bu 10 Parçaya Gardrobunuzda Mutlaka Yer Vermelisiniz!


Giyimine ve şıklığına önem veren kadınların dolabında olmaz olmaz parçalar neler olmalı?  Modern çizgilerin ve çağdaş tasarımların yer aldığı modellere gardırobunda yer veren kadınların bir de her dönem rahatlıkla giyebileceği zamansız kıyafetler vardır. İşte onlar...
Siyah blazer ceket

Günümüz trendleri arasında ilk akla gelenlerden biri olan siyah blazer ceketler gardırobunuzun olmazsa olması. Çok eski dönemlerden günümüze gelen blazer ceketler sürekli form değiştiriyor bazen uzuyor, bazen kısalıyor bazen de bollaşıyor ancak her formuyla kadınların olmazsa olmaz parçaları listesine ilk sıralarda giriyor.
Sade Siyah elbise
En kurtarıcı parçalardan biri olan küçük siyah elbiseler her kadının sahip olması gereken parçalardan en önemlisi. Özel gecelerden günlük hayata kadar her yerde giyilebilecek bu elbiseler. Tamamlandığı parçalara göre hem şık hem günlük olabiliyor ve girdiği her ortama uyuyor.
Kot ceket
 

Kot ceketler özellikle bahar akşamları için ideal parçalar. Gündüzün sıcaklığını akşam serinliğine bırakan ilkbahar yaz ayları kot ceket giymek için ideal. Özellikle uzun etek ve elbiselerle kombinlenerek farklı bir tarz yaratan ceketler her kadının sahip olması gerekenler listesinde yer alıyor.
Leopar desenli bir kıyafet ya da aksesuar
Desenli parçalar çoğu zaman hayat kurtarır. Leopar desenli en iddialı desenlerden biri olduğu için tercih etmek cesaret ister. Ancak leopar desenli bir bluz ya da bir hırka her kadının kıyafet listesinde olmalı. Kıyafet olarak leoparı iddialı bulanlarsa farklı bir alternatif oluşturan leopar fular ya da şalları tercih etmeli.
Kalem Etek
Her sezon kadınların gardırobunda kalem etek bulunur. Bunların kombinlenmesi çok kolay olduğu için pratik kullanım imkanı sağlar.
Siyah Tayt
Bol kazak, gömlek, tişört, sweatshirt gibi kıyafetlerle kolaylıkla kombinleyebileceğiniz siyah tayt, her kadının elinin altında bulunması gereken bir parçadır. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu tarz kıyafetler, sahip olduğu rengi ile neredeyse tüm kıyafetlerle eşsiz bir uyum yakalar. Günlük hayatınızda keyifle kullanabileceğiniz bu modellerin parlak olanlarını gece gezmelerinde, klasik forma sahip olanlarını ise ofis gibi daha formal ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kot pantolon
Kot pantolon hemen hemen her kadının gardırobunda bulunuyor. Bol paçadan dar paçaya, ütü izlisinden taşlanmışına kadar çok sayıda modele sahip bu parçalar rahatlıkla şıklığı bir arada sunuyor. Kot pantolon ve onun tamamlayıcı parçaları kadınların olmazsa olmazı.
Deri Ceket
Deri ceketler hiç eskimeyen trendler arasında yer alıyor. Her sezon farklı formlarla tasarlanan ceketler kadınların favori parçalarından biri oluyor. Deri ceket giyerken daha iddialı görünmek isteyenlerse zımbalı modelleri tercih edebilir.
Siyah topuklu ayakkabı
Her kadın özel geceler için siyah topuklu bir stilettoya ihtiyaç duyabiliyor. Sivri burunlu, ince topuklu stilettolar kadınları her zaman şık ve güzel gösteriyor. Bu sebepten listenin en önemli parçalarından biri siyah stiletto oluyor.
Beyaz atlet
Günlük hayatın olmazsa olması, her tarzın tamamlayıcısı beyaz atletler kadınların gardırobunda olması gereken temel parçalar arasında yer alıyor. Özellikle kot pantolonlarla farklı, sade bir tarz yaratmak isteyen kadınlar beyaz atletlerini eksik etmesinler.

Bu galerilere de göz atmadan geçmeyin ! 
Enerjinizi Yükseltecek 22 Harika Kombin
Bu Yazın En Trend 30 Adet Elbise ve Kombin ModeliAsil Şık ve Sade 25 Adet Kombin
Yaz Stiliniz İçin İlham Verecek 30 Farklı KombinKlasik ve İddialı 21 Muhteşem Kıyafet
Klasik ve Modern Çizgileri Harmanlayan 16 Muhteşem Kombin
Uzun Hırkalar ile 15 Adet Harika Kombin Örneği
Farklılık İsteyenlere 32 Adet Muhteşem Sonbahar Kombini
Kilolu ve Şık Olmanın Yolunu Gösteren 20 Adet Kıyafet
Sonbahar Renkleri ile Efsane Şıklığın Sırrını Veren 36 Kıyafet
Trend Kıyafetlerle, 30 Adet Sokak Stili Kombin
Fazla Kiloları Şıklık ile Saklayan 34 Müthiş Kombin
Pantolon Kombinleme İçin 33 Adet Harika Örnek
Tarz Sahibi Güz50k'ler İçin 32 Harika Kıyafet
Kısa Boylu Bohem Tarz Tutkunları İçin 38 Adet Harika Kombin
Kayınvalide Olacaklar İçin 41 Adet Abiye Modeli
Gökkuşağı Renkleriyle 40 Adet Harika Spor Kombin