Bizi Daha Yaşlı Gösteren 7 Stil Hatası

Zamanın su gibi akıp gitmesini ve verdiği etkileri kabullenmek elbette ki çok kolay değil. Lakin, yaşadığımız günü güzelleştirmek için kendimizi, olanı biteni kabullenmek zorundayız.

Araştırmalar 50 yaşından sonra kişilerin 20li yaşlarından daha mutlu olduğunu gösteriyor. 50 yaş üstü olanların aslında yirmilerinde olanlardan daha mutlu ve daha az stresli olduğunu gösteriyor.
Ancak pek çok insanın 50yi geçtiğinde daha olumlu hissediyor olması aslında 50’den daha yaşlı görünmek istedikleri anlamına gelmiyor. 
Ancak öyle bazı hatalarımız var ki; bizi olduğumuzdan çok daha yaşlı gösterebiliyor. işte o hatalar ve çözüm önerileri...

Kambur bir duruş. 

İyi bir duruş sizi yalnızca daha sağlıklı göstermez; daha genç gösterir ve ayrıca sizi ağrıdan uzak tutar. Sağlıklı duran kemikler daha kolay soluk alıp vermenizi sağlar bu organlarınızı daha iyi fonksiyon yapmaları için serbest bırakır böylelikle bütün bedende daha iyi sirkülasyon olur.

Çok fazla makyaj

Makyaj güzelliği arttırır, ancak çok fazlası sizi olduğunuzdan yaşlı gösterebilir. 

Kolsuz üstler

Kuşkusuz giymek istediğiniz her şeyi giymeye hakkınız var...  Ancak kollarınızın üst kısmı fazla hacimliyse ve önleyemediğiniz sarkmalar başladıysa, lütfen kolsuz giymeyin. Hatta kolunuzu sıkıca saran giysiler tercih edin. Ama ille de kolsuz giymek istiyorsaız, bir şal ya da bolero kullanmayı tercih edin... Bu arada kol sarkmasını gideren  egzersizler yapmayı ihmal etmeyin

Kısa ve bakımsız saç

Kısa kesimler aslında sportif, taze ve olduğunuzdan genç gösterebilecek modellerdir. Ama iyi kesilmemiş, düzensiz ve bakımsız bir kısa saç inanın yüzünüze bir 10 yıl daha katacaktır. Bu nedenle size yakışan kısa saç modelini kuaförünüzle birlikte bulun. Ve mutlaka her gün 3-5 dakika saçlarınızın bakımı için vakit ayırın...
Size yardımcı olması için bu fotoğrafları inceleyin!  Görünüşünüzden 10 Yıl Silecek 25 Adet Kısa Saç Modeli

Tek ton saç rengi

İster sarı, kahverengi ya da ister gri olsun uzmanlar tek renkli saçın onları yaşlı gösterdiğini söylüyor Uzmanlar tek tonlu saç renginin herkeste iyi durmadığını ve eğer saçlarınızı evde boyarsanız istediğinizden bir ton açık bir rengi seçin diyor. Dolayısıyla, saçlarınıza renkli ya da ışıltılı balyajlar attırmak çok iyi bir seçim olacaktır.  
Size yardımcı olması için bu fotoğraflara da mutlaka bakın! 

Kötü sutyen

Her ne kadar bir Fransız araştırması sutyenin genç kadınlara bir kar sağlamadığını bulduysa da, sarkmış göğüslü daha yaşlı kadınlar o göğüsleri yukarıda tutmak için dizayn edilmiş iyi bir sutyene gereksinimi var. Uzmanlar kalite bir sutyenin göğüslerinizin 20 yıl önceki durumlarının aynısını göstereceğini söylüyor.

Süper rahat ayakkabılar. 

Elbette rahatlığınız ve sağlığınız, herşeyin önündedir. Kimse sizden kendinizi 10 cm ince topuklu stilettolara hapsedip, ağrılarla ve tehlikelerle dolaşmanızı istemez. Ama bunun da bir ortası vardır değil mi? Kalın lastik tabanlı ya da köşeli burunlu ayakkabılar en düzgün, en trendi giysi takımıyla bile sizi olduğunuzdan çok daha yaşlı gösterecektir.
Doğru seçim seçim belki de her zaman giydiklerinizden yarım numara daha büyük dolgu topuk ya da sivri burunlu tarzlardır, böylelikle ayaklarınız rahat edeceği gibi, çok da şık olabilirsiniz...
 BU FOTOĞRAFLARI DA MUTLAKA GÖRMELİSİNİZ!