Evde Spor Yapmak İçin Ücretsiz 5 Telefon Uygulaması


Karantina günlerinde bir çoğumuzun en çok yaptığı şey maalesef yemek yapmak ve afiyetle yemek... Elbette keyifli ve çekici bir etkinlik... Lakin kilo almak gibi önemli bir tehlike içeriyor. Ve her fazla kilo bizim için bağışıklık sistemimize vurulmuş ciddi bir darbe olacak. 
Ben yemek yapıp yemeyelim demiyorum. Bu kadar kaygı, yasak ve engellenme duygusunun içinde bir de yemek yemeyecek miyiz? Yiyeceğiz elbette lakin; abartmadan. Ve en önemlisi, ev sporlarına ağırlık vereceğiz. Hatta günümüzün 1; hatta 2 saatini ayırmalıyız. Bu noktada imdadımıza elimizdeki telefonlarımız yetişiyor. 
Sizler için telefonlarınızdan kolaylıkla yükleyebileceğiniz ücretsiz temel 5 egzersiz uygulaması seçtim. Yoga, Pilates, Esneme ve Temel egzersizler konularında... Hangisini seçmek istiyorsanız ekran görüntüsünün altındaki linke tıklayın ve telefonunuza indirin. Eğer uygulama hoşunuza gitmezse, ya da sizin için uygun değilse, yine bir parmak hareketiyle telefonunuzdan siliverirsiniz. Ancak mutlaka  bir yerden başlamamız lazım güz50k'lerim...  Buyurun... 

ÇOK ÖNEMLİ UYARI: Herhangibir sağlık sorununuz varsa mutlaka doktorunuza danışarak bu egzersizleri yapın, ya da yapmayın!!!


1- GÜNLÜK EGZERSİZ VE FİTNESS ANTRENÖRÜNÜZ
Uygulama, 100 den fazla egzersiz içeriyor. Siz kendinize uygun olanlardan bir program yapabilirsiniz. Beğeni notu 4.7 ve yorumların büyük bir çoğunluğu çok memnun kaldıklarına dair. Düzenli yaparak 15 kg kilo kaybettiğini söyleyen bile var. 

2- KADINLAR İÇİN KİLO VERME, İNCELME HAREKETLERİ
Yine yüksek beğeni yorumları alan bir uygulama. Zorluk düzeyleri var. Yeni başlayanlar için uygun görünüyor.

3- YOGA İLE HEM RUHUNU HEM VÜCUDUNU TAZELEMEK İSTEYENLER İÇİN
Yeni başlayanlar için oldukça uygun, açıklayıcı ve kullanımı kolay bir uygulama. onlarca yoga pozu verilmiş. Dilediğiniz pozları seçebiliyor ve karşınızda bir yoga hocası varmış gibi program oluşturabiliyorsunuz.Çok beğenilen bir uygulama.

4- TÜM EKLEM VE KASLARINA ESNEKLİK KAZANDIRMAK İSTEYENLER İÇİN
Çok ağır ve yorucu egzersizler yapamam diyorsanız bu uygulama tam size göre. Kaslarınızı uzatacak, eklemlerinizin esnekliğini artıracak onlarca hareket var. Özellikle uzun süredir spor yapmıyorsanız, hantallaşan eklem ve kaslarınız için en alt düzey hareketlerden başlayabilirsiniz.
5- İNCELMEK, KİLO VERMEK, ESNEMEK İSTEYENLER İÇİN PİLATES
Başlangıçtan daha ileri düzeylere kadar evde bir hoca eşliğinde pilates yapabilir, bu müthiş sporun nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Yeter ki disipline uyun...

Hepinize keyifli egzersizleeerrr....

BU FOTOĞRAFLARI DA TIKLAMALISINIZ

60 ve Üzeri İçin 30 Adet Yepyeni Saç Modeli

Kısa ve Boyalı Saçlar İçin 32 Adet Yepyeni Model

İnce ve Seyrek Saçlar İçin 30 Adet Kesim Modeli