Saçları Dökülenler İçin 6 Mükemmel Doğal Çözüm


Eminim saçlarınız için bir çok maske uygulamışsınızdır. Lakin buradakiler farklı ... Denemekten zarar gelmeyecek, doğal maske ve ilaçlar... Üstelik çok ucuza...

 1- Avokado maskesi

Bu egzotik meyve saç maskesi olarak harika sonuçlar veriyor. Saçı bes ve saç köklerini besleyerek, dökülmeleri önlüyor, yeniden saç çıkmasını destekliyor.
İhtiyacınız olan malzemeler şunlar:
1 olgun avokado
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı bal
1 yumurta


Karışım pürüzsüz olana kadar tüm malzemeleri birleştirin. Maskeyi saçınızaköklerden uçlara eşit olarak uygulayın. Maske emilene kadar yaklaşık 20 dakika bekleyin. Ilık suyla yıkayın.

2- Aloe vera maskesi



Aloe vera, çeşitli hastalıkların tedavisi ve önlenmesi için iyi bir ürün olarak bilinir. Bununla birlikte, bu bitki ayrıca saçı parlaklaştırıyor ve saç köklerinin canlanarak yeni saç üretmesini teşvik ediyor.
 Aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak:
1 aloe vera yaprağı
1 çay kaşığı badem yağı
Aloe vera yaprağını ortasından kesin ve belndırda iyice öğütün. Badem yağı ile karıştırın, karışımı saçınıza uygulayın ve bir bone takın. Yaklaşık 20 dakika bekleyin ve sonra maskeyi ılık suyla yıkayın.

3 - Aspirin maskesi



Tuhaf görünebilir, ancak aspirinin birçok kullanımı vardır. Bunların arasında salisilik asit içeriği sayesinde saç üzerindeki inanılmaz etkisi var. Bununla birlikte, aspirin hala tıbbi bir ilaç olduğundan ve dikkatli kullanılmazsa zarar verebileceğinden bu yönteme dikkat edin. 
İhtiyacınız olan malzemeler şunlar:
3-4 küçük aspirin tableti
Şampuan
Her şey çok basit: 2 tableti ezin ve şampuanınızla karıştırın. Sonra karışımı kafa derinize ovalayın ve birkaç dakika dinlendirin. Karışımı ılık suyla durulayın. Daha sonra aspirinin geri kalanını sadece ılık suyla kafa derinize sürün ve 10 dakika daha dinlendirin, sonra tekrar iyice durulayın.

4- Hindistan Cevizi yağı maskesi



Hindistan cevizi yağı ve yumurtaları saç uzatan için en iyi nüfuz edici ve besleyici bileşenlerdir. 
 Aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak:
2 yumurta
4 yemek kaşığı kanola yağı
2 yemek kaşık hindistan cevizi yağı

5- Karbonat şampuanı



Belki de saçlarınızı canlandırmanın ve daha önce hiç olmadığı kadar büyümesini sağlamanın en kolay ve yine de süper etkili yolu bir karbonat  şampuanı yapmaktır. 
 Aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak:
3 yemek kaşığı karbonat
9 yemek kaşığı su
Şampuanı saçınıza uygulayın ve köklerden uçlara kadar ilerleyin. 1-3 dakika bekletin ve iyice yıkayın. Bu kadar! Bir hafta içinde ilk sonuçları göreceksiniz ve en iyi etki, bir aylık düzenli kullanımdan sonra elde edilir.

6- Soğan ilacı


Bu defa saçınıza sürmeyeceksiniz; yiyeceksiniz. Birçok kişi tarafından sonuçları kanıtlanmış doğal bir ilaç.
 Aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak:
1 kg bal
3 diş sarımsak
3 soğan
4 limon
200 g keten tohumu yağı


Sarımsakları soyun ve limon ve soğan ile blendırda karıştırın. Sonra keten tohumu ve bal ekleyin ve homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın. Karışımı bir kavanoza dökün, kapatın ve buzdolabında saklayın. Günde 3 kez yemeklerden 30 dakika önce bir çorba kaşığı tüketin. Karışım saçınızı çılgın gibi uzatırken aynı zamanda bir çok konuda sağlığınıza yardımcı oluyor. 

BU BAĞLANTILARI DA TIKLAMALISINIZ...

İnce ve Seyrek Saçlar İçin 30 Adet Kesim Modeli

Dalgalı, Kısa ve Balyajlı 20 Adet Saç Modeli

Büyükanneler İçin Yılın Saç Modası ve 32 Şahane Model