Bu 5 Resimde İlk Algıladığın Şeyler Karakterini Anlatıyor!


Mürekkep lekesi testinin yaratıcısı Hermann Rorschach'a göre, bir kişinin bir resimde gördüğü şeyler karakterleri ve kişilikleri tarafından belirlenir. Soyut resimler, insanların zihinlerinde meydana gelen şeylere işaret edebilir ve kişiliklerinin bazı gizli özelliklerini ortaya çıkarabilir. 

İşte size bu testlerden biri daha…
Testimiz ile kendiniz hakkında yeni ve ilginç bir şeyler öğreneceksiniz. Tek yapmanız gereken görüntülere bakmak ve ilk olarak ne gördüğünüzü söylemek.

1.



 Dudaklar: İşleri her zaman olduğu gibi alır ve gerçek değerlerine göre değerlendirirsiniz. Etrafınızdaki şeyleri değiştirmeye veya deşifre etmeye ya da gizli anlamlarını anlamaya çalışmıyorsunuz.

Ağaçlar: Her zaman diğerlerinden daha hırslı bir insansınız. Dahası,  mükemmeliyetçisiniz ve her durumda en iyi şeyleri araştırıyorsunuz.
Kökler: Her zaman bir durumu iyileştirmeye veya değiştirmeye çalışan son derece ilerici bir insansınız.

2.


Timsah: Detaylara biraz dikkatsiz ve dikkatsiz olabilirsiniz. Dahası, risk almaktan hoşlanmayan pratik bir insansınız.

Tekne: Nüansları ve biraz görünür ayrıntıları seviyorsunuz. Yaratıcı ve eşsiz bir insan olmanın yanı sıra kalabalığın arasından sıyrılmayı tercih edersiniz. Her neyse, dünyayı bütünsel bir şey olarak görmeye çalışın ve zamanınızı anlamsız ayrıntılara harcamayın.

3.


2 profil: Ayrıntılara bakmak istiyorsunuz. Karşılaştığınızda problemlerden kaçmayı tercih edersiniz.

Şamdan: Resmin tamamını görmek için birkaç adım geri atmayı tercih eden birisiniz. Bir soruna yaklaşmadan ve çözmeye başlamadan önce her zaman bilgi toplarsınız ve bir durumu iyice incelersiniz.

4.


Çift: ilişkiler söz konusu olduğunda çok ciddileşirsiniz. Hayatınızın en büyük bölümünü üstlenen sevdiklerinizi sürekli düşünürsünüz.

Patlama: Kolayca korkan birisiniz.  Sonucun ne olacağını bilmediğinizde bir şeyler yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazen kendinizle çatışmanız bile olabilir.

5.


Kendiniz hakkında ilginç bir şey öğrendiniz mi? Bu neydi? Lütfen yorumlarda bize bildirin ve bu eğlenceli testi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşın, böylece kendileriyle ilgili ilginç bir şey öğrenebilirler.