Sen Hangisinden Korkuyorsun? (Kişilik Testi)


Hepimizin korkuları çeşit çeşit. Ve korkularımız kişiliğimizin bir parçası. Yani kişiliğimizin ana renklerini belli ediyor.
Peki, sen neden korkuyorsun?  Aşağıdaki 8 fotoğrafa iyi bakın. En çok hangisi size korkutucu geliyor?  Ve sonra açıklamasını okuyun… Dikkat etmeniz gereken tek kural: Üzerine hiç düşünmeden aklınıza ilk gelen cevabı vermeniz gerekiyor.

Bu 8 kareden sizi en çok korkutanı kişiliğiniz hakkında ipuçları veriyor. İşte testin ilginç sonuçları 

1 Eğer birinci kareyi seçtiyseniz bu duygusallık aradığınız anlamına gelir. Ayrıca yalnızlık, hayal kırıklığı gibi duygulardan hala korkuyorsunuz.
2 İkinci kareyi seçtiyseniz bu duygusal bir yolculuk başlatmanız gerektiği anlamına gelir. Bu tüneldeki karanlık su aklınızdaki karanlığı simgeliyor ve bu da temizlemeye ihtiyacı olduğu anlamına geliyor.
3 Üçüncü kare can sıkıntısını sembolize ediyor. Birilerinin gelip sizi kurtaracağını bekliyorsunuz.
4 Ailenizde ve iş yerinizde rahat hisseden kişi olabilirsiniz, ancak hayatınızda istediğiniz şeyden emin olmanız lazım.

5 Beşinci kareyi seçtiyseniz bu, analitik düşünme becerilerine sahip güçlü ve zeki bir kişi olduğunuz anlamına gelir. 
6 Cömert sadık ve iyi kalpli bir insansın. Sevdiğin insanları korumak ve ihtiyaç duydukları her şeyi sağlamak istiyorsun.
7 Yedinci kareyi tercih ettiyseniz sevinç ve heyecanla dolu bir yaşam için açlık çekiyorsunuz.
8 Kapı parlak mavi gökyüzünün rengini simgeliyor. Bu kareyi seçtiyseniz bu karanlık alana girdiğinizde geride bırakmak zorunda kalacağınız şeyler olduğunu düşündüğünüz ve undan korktuğunuz anlamına geliyor.