Kaşları Dökülen ve Seyrekleşenler İçin 3 Günlük Kolay Kür


Maalesef zaman içinde kaşlarımız da seyrekleşiyor ve cansızlaşıyor… Bu konu canınızı sıkacak bir hale geldiyse bu tarifteki üç günlük kürü ve alttaki önerileri mutlaka uygulayın…


DİKKAT: Bu maddelere alerjiniz varsa yapmayın!

Bu kür için üç maddeye ihtiyacınız var:

1 çay kaşığı Aloe vera jeli
2 çay kaşığı Organik hint yağı
2 adet E vitamini kapsülü
Aloe vera birçoğumuzun evinde bulunuyor, bir yaprağını kırıp içindeki jeli çıkartın. Bir kapta diğer malzemelerle birlikte iyice karıştırın.


Kulak çubuğu yardımıyla bu yağı 3 gece boyunca her gece kaşlarınıza uygulayın.

Ve güçlü kaşlar için şu 9 altın öneriyi de mutlaka dikkate alın…



1. Biotin açısından zengin ve sağlıklı besinler yiyin. Biotin kaş büyümesine yardımcı olan bir vitamindir. Kaş dökülmesinin doğal tedavisi için yumurta, avokado, somon ve fıstık yemelisiniz.
2. Kaş ve kirpik serumu kullanın. Kaş serumu, saç folliküllerinin büyümesini teşvik etmek için yapılan bir üründür. İyi serumlar  saçları hızla büyüyen maddeler haline getiren peptitleri içerir.


3. Kozmetikten kaçının. Yoğun kullanılan kozmetikler, agresif yüz makyajı, kaşlarınızın büyümesini yavaşlatabilir.
4. Losyonları ve kremleri uygulamaktan kaçının. Losyonlar ve kremler Saç foliküllerini tıkar. Bu kaşlarınızın doğal solunum sürecini engeller ve uzun ve sağlıklı bir şekilde büyümesini engeller.


5. Kaşlarınıza düzenli olarak masaj yapın. Masaj terapisi, kaş bölgesinin çevresindeki kan dolaşımını geliştirir. Bu besinlerin arzını daha da geliştirir.
6. Kaşlarınızı da fırçalayın. Fırçalama, kılcal damarları uyarmada yardımcı olur, böylece kan dolaşımını arttırır ve kaşlarınızın, kök ve ampulüne besin maddeleri ve oksijen taşınmasını sağlar.


7. Su için. Su genel sağlık için iyidir. Vücudunuzdaki tüm toksik maddeleri idrarla çıkarmanıza yardımcı olur. Her gün en az 8-10 bardak su içmeye başlayın. Bu, beden sisteminizi geliştirecek ve kaş büyümesini de geliştirecektir.


8. B ve D vitaminlerini eksik etmeyin. Saç ve kaş büyümesini iyileştirmek için B ve D vitamini bakımından zengin gıdaları tüketin. Maskara ve göz kalemi gibi kimyasal bazlı ürünlerin zararlı etkileriyle savaşabilecek güçlü kirpikler ve kaşların gelişmesine yardımcı olacaktır.
9. Elinizle fazla oynamayın.